Pravila o kolačićima i sličnim tehnologijama

Revidirano 1. lipnja 2019.

Kolačići omogućuju web-poslužiteljima prijenos podataka na računalo radi čuvanja zapisa i u druge svrhe. Kolačiće i slične tehnologije upotrebljavamo, između ostaloga, da bismo vam pružili prilagođenije informacije, omogućili/olakšali vam trajan pristup Web-mjestu i njegovu upotrebu te da bismo vam pružili personalizirane marketinške poruke. Ako ne želite da se vaši podaci prikupljaju putem kolačića, možete odbiti upotrebu kolačića s pomoću jednostavnog postupka dostupnoga u većini preglednika. Ako odbijete upotrebu kolačića, možda neke značajke Web-mjesta neće pravilno funkcionirati. Da biste saznali više o kolačićima, posjetite web-mjesto http://www.allaboutcookies.org/.

Pikselske oznake, web-pratilice, čisti GIF-ovi ili druge slične tehnologije mogu se upotrebljavati u vezi s nekim stranicama Web-mjesta i porukama e-pošte u HTML formatu da bi se, između ostaloga, pratile radnje korisnika Web-mjesta i primatelja e-pošte, mjerio uspjeh marketinških kampanja tvrtke Corteva te sakupili statistički podaci o upotrebi Web-mjesta i stopama odgovora.

OGLAŠIVAČI TREĆE STRANE

Corteva može upotrebljavati usluge oglašivačkih tvrtki treće strane za pružanje oglasa kada ste na internetu.

Imajte na umu da te tvrtke mogu upotrebljavati informacije o vašem posjetu ovom Web-mjestu ili Aplikaciji ili drugim web-mjestima i aplikacijama, na svim uređajima koje upotrebljavate, da bi pružale oglase o robama i uslugama koje vam mogu biti zanimljive. Te tvrtke mogu u tu svrhu postaviti jedinstven kolačić u vaš preglednik ili prepoznati takve kolačiće (za to mogu upotrijebiti i pikselske oznake). Ako želite dodatne informacije o toj praksi ili želite saznati kako odustati od njezine primjene u preglednicima za stolna računala i mobilne uređaje na uređaju putem kojeg pristupate ovim Pravilima o kolačićima, posjetite naše lokalno društvo za digitalno oglašavanje, kao što su sljedeće:

Ako se nalazite u SAD-u, možete preuzeti aplikaciju AppChoices s web-stranice www.aboutads.info/appchoices da biste odustali u mobilnim aplikacijama.

Korisničke postavke kolačića

Korisnici mogu odustati od primanja kolačića koji nisu potrebni za omogućivanje glavnih funkcija web-mjesta. Alat za korisničke postavke kolačića može obraditi korisničke postavke internetskog oglašavanja i praćenja, ali ne obrađuje signale Ne prati. (Postavke Ne prati potražite u pregledniku.) Kada prilagodite svoje postavke kolačića, vaši će se odabiri primijeniti. Imajte na umu da ćete ponovno morati prilagoditi svoje postavke kolačića ako izbrišete kolačiće ili ako upotrebljavate drugi preglednik ili računalo. Za pristup svojim postavkama kolačića i njihovu izmjenu upotrijebite alat za korisničke postavke kolačića.