Pokretanje znanstvenih inovacija u poljoprivredi

Organic growing micro greens closeup

Inovacije koje pomažu u globalnoj proizvodnji hrane

Inovacije nam pomažu da razvijamo integrirana rješenja koja ispunjavaju potrebe poljoprivrednika i odgovaraju na izazove budućnosti. Putem inovacija pružamo proizvode i usluge s pomoću kojih poljoprivrednici ispunjavaju naše potrebe za hranom, štede resurse i osiguravaju održivost zemlje. Učinak našeg transparentnog pristupa vidljiv je u cijelom prehrambenom lancu, privlači kupce, informira ih i osigurava njihovo povjerenje u hranu koju njihove obitelji konzumiraju.

Extreme closeup of sunflower

Inovacije nikada nisu bile važnije

Hrana je najosnovnija ljudska potreba i pokretač gospodarskog razvoja. Ipak, dok naš svijet raste, naši izvori hrane nisu u skladu. Na ovaj izazaov, naš odgovor je inovacija.

Laura Higgins Headshot

Pogled u budućnost poljoprivrede

 “Nadam se da će studenti zainteresirani za znanost uzeti u obzir poljoprivredu, istraživanje i razvoj kao buduću karijeru, jer na kraju krajeva, što bi moglo biti važnije od toga da svi imamo pristup obilnoj, zdravoj i sigurnoj opskrbi hranom? Potrebni su nam najbolji studenti kako bismo inovacije i probleme riješili za buduće generacije.”

-Laura Higgins PhD, DuPont Pioneer

Što nas čini drugačijima od ostalih?

Corteva AgriScience temelji se na bogatoj tradiciji inovacija na temelju kombinacija prednosti DuPontove zaštite usjeva, Dow AgroSciences i Pioneer. Neprestano se pitamo kako možemo sve naše platforme spojiti kako bismo poljoprivrednicima ponudili rješenja za njihove najveće izazove. Vjerujemo u moć suradnje, pozivajući se na ideje iz različitih izvora, te razvijamo partnerstva sa sveučilištima i nevladinim organizacijama diljem svijeta.

Razumijevanje proizvođača i kupaca

Slušamo mišljenja poljoprivrednika kako bismo razumjeli njihove potrebe i primijenili znanstvene inovacije na razvoj integriranih rješenja za ispunjavanje tih potreba, s bogatim proizvodnim kanalom usmjerenim na budućnost. Kao zagovornici odgovorne poljoprivrede, slušamo probleme svojih kupaca i pomažemo im da razumiju znanstvenu podlogu koja je temelj naših proizvoda.

Pružamo integrirana, cjelovita rješenja

Usmjereni smo na temeljno preoblikovanje međudjelovanja svih elemenata rješenja i prihvaćamo ideje iz niza različitih unutarnjih i vanjskih izvora, putem inicijativa kao što su Otvorene inovacije i partnerstva s nevladinim organizacijama i sveučilištima diljem svijeta.

Usmjeravamo pogled u budućnost kao predvodnik globalne poljoprivrede

Uvidjeli smo velik potencijal područja kao što je upotreba digitalnih tehnologija, novih alata za razvoj proizvodnje sjemena kao što je uređivanje gena sustavom CRISPR-Cas i nova generacija proizvoda za zaštitu usjeva, uključujući one koji se mogu upotrebljavati u manjim količinama i u organskoj poljoprivredi.

Scientist examining plants in laboratory

“Inovacije nisu pitanje izbora. One su neophodne.”

-Jim Collins

Corteva Agriscience, the agriculture division of DowDuPont, Chief Operating Officer

Suradnja i vodstvo u idejama

Društvo Corteva smatra da globalna znanstvena zajednica može ostvariti izuzetne inovacije ako surađujemo. Zahvaljujući platformi Otvorene inovacije društva Pioneer, predvodnici u idejama iz svih dijelova svijeta surađuju kako bi potaknuli razvoj inovativnih i održivih poljoprivrednih rješenja.

Otvorene inovacije
Neil Hausman Headshot

Predvidljiva poljoprivreda

“Rad koji obavljamo u istraživanju i razvoju izravno se prenosi na polje poljoprivrednika. Digitalna Ag utječe na Ag ekonomiju i mi otkrivamo, testiramo i provjeravamo ove tehnologije u našim istraživačko-razvojnim operacijama kao način da dokažemo njihovu vrijednost i usavršimo točnost predviđanja.”

-Neil Hausmann PhD, DuPont Pioneer