Crop field sunrise on horizon

O tvrtki DowDuPontTM

Vodeće inovacije u poljoprivredi, znanosti o materijalima i specijaliziranim proizvodima

Naše spajanje

DowDuPont okuplja komplementarne portfelje Dow-a i DuPont-a, dviju znanstveno utemeljenih tvrtki koje imaju vodeće pozicije u poljoprivredi, znanosti o materijalima i specijaliziranim proizvodima.

Sunlight behind hand holding plant

Predviđena odvajanja

Svako od predviđenih odvajanja potaknuto je kombinacijom vrlo komplementarnih portfelja, resursa i mogućnosti tvrtki Dow i DuPont. Svatko od njih će biti bolje pozicioniran od svojih prethodnika za pokretanje inovacija kako bi osigurali vrhunska rješenja za klijente i bolje služili zajednicama širom svijeta.

Smartphone taking photo of plants

U budućnosti

Naše kolektivno nasljeđe je impresivno, ali značajan potencijal tvrtke DowDuPont je namjera da se osnuju tri neovisne tvrtke čije najveće prilike i najvažniji doprinosi tek dolaze.

Men analyze plants with tablet

Poljoprivreda, materijali i specijalizirani proizvodi

Po završetku planiranih odvajanja, buduće će tvrtke ostati duboko predane tržišno orijentiranom istraživanju i razvoju, potpomognutom inženjerskim mogućnostima svjetske klase koje donosi diferencirane proizvode i rješenja.

Aerial shot of river

Posvećenost održivosti

Svaka nova tvrtka će se posvetiti održivosti, korištenju znanosti i inovacija za rješavanje svjetskih izazova i održavanju prvoklasne kulture sigurnosti.

Posjetite DowDuPont

Objedinjavanje komplementarnih i inovativnih portfelja tvrtki Dow i DuPont