GLOBALNA IZJAVA O PRIVATNOSTI

Revidirano 01/19/2024

U tvrtki Corteva Agriscience predani smo transparentnosti i otvorenosti, uključujući pružanju jasnih i točnih informacija o našim praksama zaštite privatnosti. Ova Globalna izjava o privatnosti ("Izjava o privatnosti") opisuje kako tvrtka Corteva Agriscience™ i njezine podružnice ("Mi", "Nas", "Naš" ili "Corteva") prikupljaju, koriste i otkrivaju ili na drugi način obrađuju Osobne informacije. Izjava o privatnosti primjenjuje se kada pristupate ili koristite naša web-mjesta, naše internetske aplikacije, naše stranice na društvenim mrežama ili način na koji komunicirate s Nama. Možemo pružiti dodatnu ili drugačiju obavijest o našim praksama privatnosti za određene proizvode ili usluge, ili gdje se primjenjuju informacije specifične za zemlju, u kojem slučaju će te obavijesti nadopuniti ili zamijeniti objave u ovoj Izjavi o privatnosti. Ova se Izjava o privatnosti ne odnosi na Naše zaposlenike ili kandidate za posao ako se Osobne informacije koje prikupljamo o tim pojedincima odnose na njihovu trenutačnu, bivšu ili potencijalnu ulogu kod Nas. Ako se prijavite za posao putem web-mjesta Centra za karijeru, Naša upotreba Osobnih informacija koje pružate putem Centra za karijeru uređena je putem Obavijesti o privatnosti podnositelja zahtjeva Corteva, koja je dostupna u Centru za karijeru.

Osobne informacije koje prikupljamo

Pojam "Osobna informacija" može imati različita značenja prema važećem zakonu. Općenito koristimo pojam "Osobna informacija" kako bismo označili informacije koje izravno ili neizravno identificiraju pojedinca ili se odnose na pojedinca koji se može identificirati. Ako smo prema važećem zakonu obvezni tretirati informacije kao Osobne informacije, to ćemo učiniti u skladu s ovom Izjavom o privatnosti. Ako trebamo prikupljati Osobne informacije kako bismo pružili tražene usluge ili proizvode, a vi ih ne pružite, možda nećemo moći pružiti usluge ili proizvode. Ako Nama ili Našim pružateljima usluga ili poslovnim partnerima otkrijete bilo kakve Osobne informacije koje se odnose na druge osobe, izjavljujete da imate ovlasti za to i da Nam dopuštate korištenje Osobnih informacija u skladu s ovom Izjavom o privatnosti.

Informacije koje navedete

Vrste Osobnih informacija koje možemo prikupljati o vama ovise o tome kako komunicirate s nama i proizvodima i uslugama koje odaberete. Kada pošaljete narudžbu, otvorite račun, zatražite popust, pridružite se nagradnom programu, registrirate se za uslugu, prijavite se za financiranje, sudjelujete u natjecanju, nagradnoj igri ili drugoj promociji ili ponudi ili Nas kontaktirate iz drugih razloga, možemo prikupiti vaše Osobne informacije od vas ili preko vašeg ovlaštenog predstavnika, uključujući:

 • kontaktne informacije, uključujući vaše ime, poštansku adresu, adresu e-pošte i telefonski broj
 • informacije o plaćanju, uključujući broj kreditne ili debitne kartice
 • financijske informacije, poput službenog identifikacijskog broja, broja socijalnog osiguranja, državljanstva, poreznog broja i bankovnih podataka kao što je broj računa
 • datum rođenja i spol
 • potpis, uključujući digitalni potpis
 • mjesto zaposlenja, naziv radnog mjesta, telefonski broj, adresu i e-poštu u vezi s vašim mjestom zaposlenja
 • povijest kupnji, preferencije

Osim gore navedenog, ako komunicirate s Nama putem Naših internetskih stranica i aplikacija ("Digitalne usluge"), također možemo prikupljati,

 • IP adrese
 • opće ili precizne geolokacijske podatke i satelitske snimke
 • vrsta uređaja, vrsta preglednika i operativni sustav
 • podaci o internetskom pregledavanju ili "podaci o klikovima" (npr. adresa web-mjesta, datum i vrijeme pristupa, posjećene stranice, vrijeme provedeno na svakoj stranici, kliknute veze, povijest pretraživanja) i zaključene postavke
 • upravljanje preferencijama, uključujući odabire, uklanjanja odabira i upravljanje kolačićima
 • zaporke i pitanja/odgovore za podsjetnike

Ako posjetite jedan od naših objekata ili komunicirate s Nama putem telefona, možemo prikupljati, gdje je to dopušteno primjenjivim zakonom,

 • video snimke (CCTV snimke) ili fotografije
 • slike lica putem tehnologije prepoznavanja lica
 • slike otisaka prstiju putem tehnologije mapiranja otisaka prstiju
 • glasovne snimke kao što su zapisi govorne pošte

Informacije s platformi društvenih medija

Ako komunicirate s Nama putem društvenih mreža ili povežete svoj račun na društvenim mrežama sa svojim mrežnim računom s Nama, podijelit ćete s Nama određene osobne informacije sa svog korisničkog računa na društvenim mrežama, primjerice vaše ime, adresu e-pošte, fotografiju, popis kontakata na društvenim mrežama i sve druge informacije koje nam učinite dostupnima kada svoj korisnički račun na društvenim mrežama povežete s Našim Digitalnim uslugama. Ako odlučite komunicirati s nama putem svoje platforme društvenih medija, trebali biste pažljivo pregledati pravila o privatnosti tih pružatelja usluga društvenih medija i svoje postavke privatnosti kako biste bili sigurni da ste zadovoljni informacijama koje Nam platforme društvenih medija mogu staviti na raspolaganje.

Koristimo se i alatima za upravljanje društvenim mrežama i slušanje trećih strana koji prikupljaju javno dostupan sadržaj. U mjeri u kojoj javno dostupni sadržaj uključuje Osobne informacije, s njim će se postupati u skladu s ovom Izjavom o privatnosti.

Informacije od poslovnih partnera i ostalih trećih strana

Naši maloprodajni trgovci, distributeri i drugi poslovni partneri mogu pružiti informacije povezane s vašom kupnjom, kao što su informacije za kontakt i plaćanje, uključujući vaše ime, osobnu poštansku adresu, adresu e-pošte, telefonski broj, mjesto zaposlenja, naziv radnog mjesta, telefonski broj, poštansku adresu tvrtke i e-poštu u vezi s mjestom zaposlenja.

Također možemo primiti gore navedene Osobne informacije od Naših pružatelja usluga treće strane i poslovnih partnera koji pružaju podršku za korisničku podršku, web posluživanje, marketing, komunikacije, planiranje događaja, analizu podataka i financijske usluge kada dijele informacije s Nama, uključujući informacije iz javno dostupnih izvora.

Informacije iz Naših Digitalnih usluga

Putem Naših Digitalnih usluga možemo prikupljati Osobne informacije automatski ili upotrebom tehnologija kao što su kolačići, zapisnici poslužitelja, web-pratilice, oznake i pikseli. Također možemo surađivati s trećim stranama koje se u naše ime bave analitikom, izvješćivanjem i marketingom pomoću informacija prikupljenih iz Naših Digitalnih usluga i tih tehnologija.  Obično, osim ako ne pristupite Našim Digitalnim uslugama putem svog korisničkog računa ili kao odgovor na e-poštu od nas, informacije prikupljene putem Naših Digitalnih usluga ne otkrivaju izravno vaš specifični identitet, iako se zaključci mogu izvući iz prikupljenih informacija ili povezati s drugim informacijama koje Mi možemo imati, a koje vas identificiraju. 

Ovisno o mjerodavnom zakonu, nudimo opcije pristanka na kolačiće kako bismo vam omogućili da se odaberete ili uklonite odabir upotrebu tih tehnologija. U nastavku navodimo specifične informacije o vrstama tehnologija koje upotrebljavamo i načinima na koje komuniciramo o vašim postavkama privatnosti.

Informacije putem vašeg preglednika ili uređaja

Kada pristupate Našim Digitalnim uslugama, većina preglednika ili automatski putem vašeg uređaja prikuplja određene informacije kao što su adresa vašeg internetskog protokola (IP), vrsta računala (Windows ili Mac), proizvođač i model uređaja, razlučivost zaslona, naziv i verzija operativnog sustava, jezik, naziv i verzija vašeg preglednika te naziv i verzija Digitalnih usluga (kao što je aplikacija) koju upotrebljavate.  Te informacije upotrebljavamo kako bismo osigurali pravilno funkcioniranje Digitalnih usluga te za potrebe sigurnosti i sprječavanja prijevara.  Većina tih informacija ne može se upotrijebiti za utvrđivanje tko ste konkretno, osim ako ne pristupite našim web-mjestima prijavom na svoj korisnički račun ili odgovaranjem na našu e-poštu. Čak i ako vaša IP adresa ne identificira tko ste, vašu IP adresu tretiramo kao vašu Osobnu informaciju.

Korištenje mobilnih uređaja

Kada preuzimate i koristite Naše Digitalne usluge, Mi i/ili naši davatelji usluga možemo prikupljati jedinstvene identifikatore vaših uređaja, identifikatore oglašavanja, operativni sustav, podatke o mobilnoj mreži, kao i podatke o korištenju aplikacije, kao što su datum i vrijeme kada Naše Digitalne usluge na vašem uređaju pristupaju Našim poslužiteljima i koje su informacije i datoteke preuzete u aplikaciju na osnovu broja vašeg uređaja. Naše Digitalne usluge također mogu prikupljati i prenositi druge informacije kako bi omogućile značajke aplikacije. Te informacije upotrebljavamo kako bismo osigurali pravilno funkcioniranje Digitalnih usluga te poboljšali i personalizirali vaše iskustvo i isporučili relevantan sadržaj ili oglase. Možete postaviti preferencije oglašavanja za svoj mobilni uređaj. Za više informacija o postavljanju tih izbora posjetite https://thenai.org/opt-out/mobile-opt-out/.

U nekim slučajevima možemo primiti informacije o lokaciji vašeg uređaja putem GPS-a, Wi-Fi ili Bluetootha veze vašeg uređaja kada koristite Naše Digitalne usluge. Možemo upotrijebiti fizičku lokaciju vašeg uređaja kako bismo vam pružili personalizirane usluge i sadržaje zasnovane na lokaciji. Također možemo dijeliti fizičku lokaciju vašeg uređaja, u kombinaciji s informacijama o tome koje ste oglase pregledali i drugim informacijama koje prikupljamo, s našim marketinškim partnerima kako bismo im omogućili da vam pruže personaliziraniji sadržaj i da prouče učinkovitost reklamnih kampanja. Dijeljenje svoje lokacije možete spriječiti isključivanjem GPS-a, Wi-Fi ili Bluetooth veze na uređaju.  Svojim postavkama lokacije za iPhone uređaj možete upravljati tako da posjetite https://support.apple.com/, a za Android uređaj tako da posjetite https://support.google.com/. Ako onemogućite usluge zasnovane na lokaciji na svojim uređajima, možda nećete moći upotrebljavati određene značajke Naših Digitalnih usluga. 

Kolačići i slične tehnologije

Kolačići su informacije pohranjene izravno na uređaju koji koristite tijekom interakcije s mrežnim stranicama koje mogu identificirati vaš uređaj i mogu sadržavati i druge informacije.  Možemo prikupljati informacije iz kolačića i sličnih tehnologija praćenja na Našim Digitalnim uslugama, kao i u porukama e-pošte u HTML formatu koje vam šaljemo.  Kolačići i slične tehnologije ne identificiraju izravno tko ste, ali Nam omogućuju prikupljanje informacija kao što su vrsta preglednika, vrijeme provedeno na Digitalnim uslugama, posjećene stranice, jezične postavke i drugi agregirani podaci o prometu.  Kolačiće na vaš uređaj možemo postaviti Mi, ali i Naši pružatelji usluga, kao što su web analitičke tvrtke i internetske oglašivačke mreže. Ako ste se prijavili na svoj Corteva korisnički račun putem jedne od Naših Digitalnih usluga ili ako odgovorite na našu e-poštu ili prihvatite kolačiće na našoj web stranici, Mi ćemo možda moći povezati informacije koje prikupljamo s drugim informacijama koji vas identificiraju.  Prikupljene informacije koristimo u različite svrhe, kao što su pohrana i poštivanje vaših preferencija i postavki, sigurnost i provjeru autentičnosti, analitiku, mjerenje učinkovitosti naših marketinških kampanja, za oglašavanje proizvoda i usluga za koje vjerujemo da će vas zanimati te za ispunjavanje drugih legitimnih svrha opisanih u nastavku. 

Vrste kolačića koje Mi prikupljamo spadaju u jednu od tri kategorije:

 • Obavezni kolačići: Ovi su kolačići neophodni kako bi se omogućilo funkcioniranje osnovnih značajki web-mjesta, kao što je pružanje sigurne prijave ili pamćenje koliko je stavki u vašoj košarici za kupnju. Ova kategorija kolačića ne može se onemogućiti i ne zahtijeva pristanak.
 • Funkcionalni kolačići: Ovi su kolačići neobavezni i omogućuju nam da analiziramo vašu upotrebu Digitalnih usluga i da procijenimo i poboljšamo naše performanse. Također se mogu koristiti za pružanje boljeg korisničkog iskustva na Digitalnim uslugama. Na primjer, pamćenje vaših podataka za prijavu ili pružanje informacija o tome kako se koristite našom internetskom stranicom, kao što je preferirani jezik.
 • Reklamni kolačići: Ovi su kolačići su neobavezni i mogu se koristiti za učenje o tome koje interese možda imate na osnovu web stranica koje posjećujete. Oni nam mogu pomoći da vam prikazujemo relevantnije oglase na Našim Digitalnim uslugama ili na web-mjestima trećih strana na osnovu zaključaka o vašim interesima.

Tamo gdje je to propisano zakonom, prije postavljanja ili korištenja funkcionalnih ili reklamnih kolačića dobivamo vaš pristanak i uvijek se možete uključiti ili isključiti iz funkcionalnih ili reklamnih kolačića putem alata za postavke kolačića na Našim Digitalnim uslugama. Ovaj alat za preferencije kolačića omogućen je za obradu vaših postavki i u određenim jurisdikcijama za prepoznavanje i obradu univerzalnog signala za isključivanje. Neki preglednici imaju postavke "nemoj pratiti".  Budući da još ne postoji zajedničko razumijevanje načina tumačenja tih signala, Mi trenutačno ne odgovaramo na postavke preglednika "nemoj pratiti".

Osim toga, s većinom internetskih preglednika ili drugog softvera možete promijeniti postavke preglednika kako biste izbrisali kolačiće s tvrdog diska računala, blokirali sve kolačiće ili primili upozorenje prije pohrane kolačića. Ako ne želite da se informacije prikupljaju upotrebom kolačića, u većini preglednika postoji jednostavan postupak koji vam omogućuje da odbijete upotrebu kolačića. Da biste saznali više o uklanjanju odabira u web preglednicima, posjetite  https://optout.aboutads.info/ i https://optout.networkadvertising.org. Da biste saznali više o kolačićima, posjetite lokalnu udrugu za digitalno oglašavanje kao što su:

Nakon što postavite postavke kolačića, slijedit će se određeni izbori koje ste napravili. Imajte na umu da ako izbrišete svoje postavke ili koristite drugi preglednik ili računalo, morat ćete ponovno postaviti postavke kolačića. 

Ostale tehnologije koje upotrebljavamo

 • Pratilice i piksel oznake: Pratilice i piksel oznake (Beacons, pixel tag) su male grafike na web stranici ili u poruci e-pošte osmišljene za praćenje pregledanih stranica ili otvorenih poruka e-pošte i mogu se koristiti za isporuku kolačića na vaše računalo. Ove tehnologije također mogu pomoći u analizi učinkovitosti web stranica mjerenjem broja posjetitelja ili aktivnosti na web stranici.
 • Dodaci i poveznice na web-mjesta trećih strana: Naše digitalne usluge mogu uključivati dodatke s društvenih mreža ili drugih trećih strana kao što su Facebook, Meta ili Google. Ti dodaci mogu postaviti kolačić na vaše računalo koji web-mjestu treće strane govori da ste posjetili jednu od naših digitalnih usluga. Ako ste se prijavili na web-mjesto treće strane, to web-mjesto može prikupljati te informacije bez obzira na to jeste li komunicirali s dodatkom treće strane ili ste povezali Naše Digitalne usluge. Dodaci treće strane tretiraju se kao kolačići koji nisu potrebni, pa u skladu s tim možete postaviti postavke kolačića. 

Web-analitika

Tamo gdje je to dopušteno zakonom, upotrebljavamo usluge web-analitike trećih strana kao što su Google i Adobe kako bismo bolje razumjeli na koji način se korisnici koriste našim digitalnim uslugama. Kao što je prethodno navedeno u odjeljku Kolačići i slične tehnologije, te treće strane mogu prikupljati informacije o vašim aktivnostima na mreži tijekom vremena i na nepovezanim web-mjestima pomoću kolačića i drugih tehnologija za praćenje. Te kolačiće i tehnologije koje se koriste za prikupljanje tih analitičkih podataka tretiramo kao kolačiće koji nisu nužni pa u skladu s tim možete postaviti postavke kolačića. Više o Googleovim praksama zaštite privatnosti možete saznati i tako da posjetite stranicu www.google.com/policies/privacy/‌partners/, a da uklonite odabir tako da preuzmete dodatak za preglednik za isključivanje usluge Google Analytics koji je dostupan na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout i Adobeove prakse zaštite privatnosti tako da posjetite stranicu https://www.adobe.com/privacy.html, a isključite se tako da posjetite stranicu https://www.adobe.com/privacy/opt-out.html#customeruse.

Oglašavanje na osnovu ponašanja i interesa

Corteva može koristiti oglašivačke tvrtke treće strane kako bi vam prikazivala internetske oglase o robi i uslugama koji bi vas mogli zanimati na osnovu vaših posjeta našim web-mjestima i drugim web-mjestima na uređajima koje upotrebljavate (uobičajeno poznato kao "bihevioralno oglašavanje" ili "oglašavanje na osnovu interesa"). U tu svrhu te oglašivačke tvrtke mogu prikupljati informacije putem postavljanja kolačića ili drugih tehnologija kako je gore opisano, na našim Digitalnim uslugama i kombinirati ih s informacijama o vašim aktivnostima na drugim web-mjestima, mobilnim aplikacijama i uređajima. Možete spriječiti dobivanje oglasa na osnovu interesa temeljem postavljanja kolačića, slijedeći gore navedene korake za uklanjanjem odabira kolačića, odbijanjem kolačića u pregledniku(preglednicima), odbijanjem zahtjeva za "pristup podacima" koje aplikacije obično prikazuju kada ih instalirate ili podešavanjem postavki praćenja oglasa na uređaju. Ako se nalazite u Sjedinjenim Američkim Državama i želite odustati od ciljanog oglašavanja ili bihevioralnog oglašavanja u različitim kontekstima, možete kliknuti tipku za odustajanje na našoj početnoj stranici web-mjesta u Sjedinjenim Američkim Državama i/ili ispuniti obrazac zahtjeva za odustajanje. Više informacija možete pronaći u odjeljku Obavijest o privatnosti u SAD-u (corteva.com).

Imajte na umu da čak i ako odustanete od oglašivačkih kolačića ili od oglašavanja na osnovu  ponašanja i interesa, i dalje možete vidjeti naše oglase. Ti se oglasi ne zasnivaju na vašem ponašanju na različitim web-lokacijama, već na kontekstu određene web-lokacije koju posjećujete. Na primjer, možda ćete vidjeti oglas za proizvod od sjemenki Corteva kada posjetite web stranicu o poljoprivredi. 

Poslovna analitika i umjetna inteligencija

Tamo gdje je to dopušteno zakonom, Mi možemo koristiti informacije koje ste nam dostavili vi i/ili poslovni partneri, kao što su povijest kupnje, geolokacijski podaci, satelitske snimke, kao i podaci o radu na poljoprivrednom polju u dizajnu ili korištenju poslovne analitike i/ili umjetne inteligencije. Te informacije upotrebljavamo za istraživanje, tehnološki razvoj te za osmišljavanje, održavanje ili poboljšanje kvalitete ili sigurnosti naših proizvoda, usluga i programa. Na primjer, možemo koristiti ove informacije za predviđanje trendova, u dijagnostičke svrhe, za davanje agronomskih preporuka vama i za predlaganje usluga i proizvoda.

Kako upotrebljavamo osobne informacije

Mi i Naši pružatelji usluga koristimo Osobne informacije u sljedeće svrhe kada imamo legitiman poslovni interes, vaš pristanak ili na drugi način dopušten primjenjivim zakonima o privatnosti i zaštiti podataka:  

 • Pružanje Naših usluga i podrška Našim klijentima
  • Za održavanje ili servisiranje korisničkog računa, provjeru korisničkih informacijama, pružanje korisničke podrške i odgovaranje na vaše upite, obradu ili ispunjavanje narudžbi i transakcija.
  • Za pružanje financiranja, usluga izvršenja, obrađivanje plaćanja, naplata i upravljanje rizicima.
  • Kako bismo vam poslali administrativne informacije kao što su izmjene Naših uvjeta, odredbi i pravila ili informacije o jamstvu ili opozivu.
 • Marketing, promocije i personalizacija
  • Za slanje marketinških komunikacija s informacijama o Našim uslugama, novim proizvodima i drugim vijestima o Cortevi.
  • Da bismo vam ponudili mogućnost sudjelovanja u nagradnim igrama, natjecanjima ili drugim promotivnim akcijama.
  • Za razboj i isporuku marketinške i druge promotivne komunikacije prilagođene vašim interesima ili interesima naših drugih korisnika i analizirati ili predvidjeti preferencije Naših korisnika kako bismo pripremili agregirana izvješća o trendovima o tome kako se naš Digitalni sadržaj koristi kako bismo mogli poboljšati naše usluge i ponude.
 • Pravne odredbe i usklađenost
  • Za pravnu i regulatornu usklađenost, uključujući korištenje i otkrivanje Osobnih informacija koje zahtijeva zakon ili za usklađenost s politikama i postupcima tvrtke ili s građanskim, kaznenim, sudskim ili regulatornim upitima, istragama, sudskim pozivima ili pozivima.
  • Za ostvarivanje ili obranu zakonskih prava društva Corteva i njegovih službenika, upravitelja, zaposlenika, kupaca, izvođača i agenata te za rješavanje sporova.
 • Poslovanje i opće poslovne svrhe
  • Za korporativno upravljanje, uključujući korporativno računovodstvo, reviziju, analizu i izvještavanje, spajanja, akvizicije i prodaje.
  • Za administraciju sustava i upravljanje tehnologijom, uključujući optimizaciju naših digitalnih usluga i analizu podataka.
  • Za kontinuitet poslovanja i oporavak od katastrofe.
 • Poboljšavanje i razvijanje novih proizvoda i usluga
  • Za istraživanje u svrhu tehnološkog razvoja, za osmišljavanje, održavanje ili poboljšanje kvalitete ili sigurnosti naših proizvoda, usluga i programa.
 • Sprječavanje prijevara i sigurnost
  • Za zaštitu sigurnosti i integriteta naših sustava, mreža, aplikacija i podataka, uključujući otkrivanje, analizu i rješavanje sigurnosnih prijetnji, komunikaciju s konzorcijima za provedbu zakona i informacijsku sigurnost, usluge ili sustave za otklanjanje pogrešaka, upravljanje identitetom, uključujući provjeru i provjeru autentičnosti za sustave i tehnologiju.
  • Za zaštitu prostora, sigurnost i sprečavanje gubitaka, otkrivanje i sprečavanje prijevara i drugih nezakonitih aktivnosti.

Kako razotkrivamo osobne informacije

Osobne informacije u svrhe opisane u ovoj Izjavi o privatnosti možemo otkriti sljedećim subjektima, uključujući one u različitim zemljama. Popis i lokaciju subjekata u našoj grupi tvrtki možete pogledati ovdje.

 • Našoj matičnoj tvrtki i povezanim društvima. Kada to učinimo, ti drugi subjekti društva Corteva koristit će i otkrivati Osobne informacije na način koji je u skladu s ovom Izjavom o privatnosti i sa zahtjevima primjenjivih zakona o privatnosti i zaštiti podataka.
 • Našim pružateljima usluga koje zadržavamo da olakšamo usluge podrške koje nam pružaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na one koji pružaju podršku za korisničku službu, oglašavanje, marketing, komunikaciju i analizu podataka, informacijsku tehnologiju, informacijsku sigurnost, financijske, revizijske, računovodstvene, sigurnosne i pravne usluge. Ove treće strane dužne su koristiti samo Osobne informacije koje dijelimo s njima za obavljanje ugovorenih usluga i u skladu s primjenjivim zakonom o privatnosti i zaštiti podataka.
 • Trećim stranama kao što su agenti, maloprodajni trgovci, distributeri i poslovni partneri za potrebe pružanje proizvoda i usluga našim kupcima i u vezi s licenciranjem, zajedničkim razvojem ili sličnim aranžmanima. Ove treće strane dužne su koristiti Osobne informacije u skladu s ovom Izjavom o privatnosti i/ili samo za obavljanje ugovorenih usluga i u skladu s primjenjivim zakonom o privatnosti i zaštiti podataka.
 • Trećim stranama kao što su regulatori, sudovi, tijela za provedbu zakona i državna tijela radi usklađivanja s primjenjivim zakonima, propisima, sudskim ili drugim pravnim postupcima kada u dobroj vjeri smatramo da je otkrivanje potrebno radi usklađivanja s primjenjivim zakonom, uključujući zakone izvan vaše zemlje prebivališta. U takvim okolnostima poduzet ćemo odgovarajuće mjere, u skladu s primjenjivim zakonom o privatnosti i zaštiti podataka, kako bismo zaštitili Osobne informacije.
 • Trećim stranama kao što su one koje pomažu u otkrivanju, sprečavanju i reagiranju na prijevaru, zlouporabu Cortevinih proizvoda, usluga ili Digitalnih usluga, kršenje intelektualnog vlasništva, provođenje Naših uvjeta i odredbi i Naših ugovora te zaštitu naših prava, privatnosti, sigurnosti ili imovine i/ili prava naših povezanih društava, vas ili drugih. Ove treće strane dužne su koristiti samo Osobne informacije koje dijelimo s njima za obavljanje ugovorenih usluga i u skladu s primjenjivim zakonom o privatnosti i zaštiti podataka.
 • Trećim stranama u vezi s reorganizacijom, spajanjem, prodajom, zajedničkim pothvatom, ustupanjem, prijenosom ili drugim raspolaganjem cijelim ili bilo kojim dijelom našeg poslovanja, imovine ili dionica (uključujući u vezi s bilo kojim stečajnim ili sličnim postupkom). Takve treće strane mogu uključivati, na primjer, subjekt koji stječe i njegove savjetnike. U takvim okolnostima poduzet ćemo odgovarajuće mjere, u skladu s primjenjivim zakonom o privatnosti i zaštiti podataka, kako bismo zaštitili Osobne informacije.

KAKO OSIGURAVAMO OSOBNE INFORMACIJE

Osobne informacije općenito će biti pohranjeni u Cortevinim bazama podataka ili bazama podataka koje održavaju Naši pružatelji usluga. Koristimo razumne organizacijske, tehničke i administrativne mjere za zaštitu Osobnih informacija unutar Naše organizacije i ugovorom zahtijevamo da to učine i Naši pružatelji usluga.  Nažalost, za nijedan sustav prijenosa ili pohrane podataka ne može se jamčiti da je 100% siguran.  Ako imate razloga vjerovati da vaša interakcija s nama više nije sigurna, odmah nas obavijestite u skladu s odjeljkom "Kontaktirajte nas" u nastavku.

ZADRŽAVANJE OSOBNIH INFORMACIJA

Osobne informacije čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno ili dopušteno u svjetlu svrha za koju su pribavljeni i u skladu s primjenjivim zakonom. 

Kriteriji koji se koriste za određivanje Naših razdoblja zadržavanja uključuju: 

 • Duljina trajanja Našeg trajnog odnosa s vama (na primjer, sve dok imate korisnički račun kod nas ili nastavite upotrebljavati Digitalne usluge) i duljina razdoblja nakon toga tijekom kojeg Mi možemo imati legitimnu potrebu za upućivanjem na vaše Osobne informacije kako bismo riješili probleme koji se mogu pojaviti ;
 • Osjetljivost Osobnih informacija i svrhe za koje su Osobni informacije prikupljene;
 • Postoji li zakonska obveza kojoj Mi podliježemo (na primjer, određeni zakoni zahtijevaju od Nas da vodimo evidenciju vaših transakcija određeno vrijeme prije nego što ih možemo izbrisati);
 • Je li zadržavanje preporučljivo u svjetlu Našeg pravnog položaja (kao što je u vezi s primjenjivim rokovima zastare, parničnim ili regulatornim istragama).

USLUGE TREĆE STRANE

Možemo pružiti poveznice na web-mjesta ili usluge trećih strana ako Mi smatramo da su vam poveznice korisne. Ova Izjava o privatnosti ne bavi se, i Mi nismo odgovorni za, praksama o privatnosti ili sigurnosti bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojom web stranicom ili uslugom na koju se Usluge povezuju. 

Osim toga, Mi nismo odgovorni za pravila ili prakse o privatnosti ili sigurnosti drugih organizacija, pružatelja platformi društvenih medija, pružatelja operativnih sustava, pružatelja bežičnih usluga ili proizvođača uređaja, uključujući u vezi s bilo kojim Osobnim informacijama koje otkrijete drugim organizacijama putem ili u vezi s Digitalnim uslugama ili Našim stranicama društvenih medija.

KORIŠTENJE USLUGA OD STRANE MALOLJETNIKA

Usluge nisu usmjerene na osobe mlađe od trinaest godina (13) i svjesno ne prikupljamo Osobne informacije od osoba mlađih od 13 godina.

NADLEŽNOST I PREKOGRANIČNI PRIJENOS

 • Vaše Osobni informacije mogu se pohranjivati i obrađivati u bilo kojoj zemlji u kojoj imamo objekte ili u kojoj angažiramo pružatelje usluga, a korištenjem Usluga prihvaćate da će se vaši podaci prenijeti u zemlje ili regije izvan vaše zemlje (ili države/pokrajine) prebivališta, uključujući Sjedinjene Američke Države, koje mogu imati pravila o zaštiti podataka koja se razlikuju od onih u vašoj zemlji.  U određenim okolnostima sudovi, agencije za provedbu zakona, regulatorne agencije ili sigurnosna tijela u tim drugim zemljama mogu imati pravo pristupa vašim Osobnim informacijama.
 • DODATNE INFORMACIJE O EGP-u: Europska komisija priznaje neke od zemalja izvan EGP-a kao zemlje koje pružaju odgovarajuću razinu zaštite podataka u skladu sa standardima EGP-a (potpuni popis tih zemalja dostupan je ovdje: Popis adekvatnosti Europske komisije na internetu). Za prijenose iz EGP-a u zemlje koje Europska komisija ne smatra prikladnima, uspostavili smo odgovarajuće mjere, kao što su Standardne ugovorne klauzule koje je usvojila Europska komisija za zaštitu vaših Osobnih informacija. Kopiju ovih mjera možete dobiti slanjem zahtjeva za privatnost dostupnog u odjeljku "Kontaktirajte nas" u nastavku.

OSJETLJIVE INFORMACIJE

Osim ako Mi to ne zatražimo, molimo vas da Nama ne šaljete, i da vi ne otkrivate, nikakve osjetljive Osobne informacije (npr. brojeve socijalnog osiguranja, informacije povezane s rasnim ili etničkim podrijetlom, političkim mišljenjima, religijom ili drugim uvjerenjima, zdravljem, biometrijskim ili genetskim karakteristikama, kriminalnom pozadinom ili članstvom u sindikatima) na ili putem Digitalnih usluga ili Nama na neki drugi način.

USLUGE NAPLAĆIVANJA TREĆE STRANE

Možemo se koristiti uslugom plaćanja treće strane za obradu plaćanja izvršenih putem Digitalnih usluga. Ako želite izvršiti plaćanje putem Digitalnih usluga, vaše će Osobne informacije prikupljati ta treća strana, a ne Mi, te će podlijegati pravilima privatnosti treće strane, a ne ovoj Izjavi o privatnosti.  Nemamo kontrolu i nismo odgovorni za prikupljanje, upotrebu i razotkrivanje vaših Osobnih informacija od strane ove treće strane.

DODATNE INFORMACIJE

Obzirom da komunikacija nije uvijek sigurna, nemojte uključivati informacije o kreditnoj kartici ili druge osjetljive informacije u komunikaciju s nama.

DODATNE INFORMACIJE ZA KINU

DODATNE INFORMACIJE ZA JAPAN

DODATNE INFORMACIJE ZA SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE

DODATNE INFORMACIJE ZA EGP, ŠVICARSKU I UJEDINJENO KRALJEVSTVO: Ovaj se odjeljak primjenjuje samo na Cortevinu obradu Osobnih informacija osoba s prebivalištem u EGP-u, Švicarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

 • Različiti Cortevini subjekti mogu biti Voditelji obrade vaših Osobnih informacija. Voditelji obrade podataka za EU podatke navedeni su ovdje.
 • Obrada – vaše Osobne informacije obrađujemo na jednoj ili više sljedećih pravnih osnova
  • Po potrebi za sklapanje ugovora s vama ili pravnom osobom koju zastupate, za izvršavanje naših ugovornih obveza, pružanje Ponuda, odgovaranje na vaše zahtjeve ili pružanje korisničke podrške;
  • Ako imamo legitiman interes;
  • Po potrebi radi poštivanja relevantnog zakona i zakonskih obveza, uključujući odgovaranje na zakonite zahtjeve i naloge; ili
  • Uz vaš pristanak
 • Vaša prava, u skladu s primjenjivim zakonom, imate pravo na :
  • Pitajte držimo li Osobne informacije o vama i informacije o tome kako se obrađuju;
  • Zatražiti ispravak netočnih Osobnih informacija;
  • Zatražiti brisanje Osobnih informacija koje više nisu potrebne za svrhe na kojima se zasniva obrada, obrada na temelju povučenog pristanka ili obrada koja nije u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima;
  • Zatražite od Nas da ograničimo obradu Osobnih informacija ako je obrada neprikladna;
  • Prigovor na obradu Osobnih informacija; i
  • Zatražite prenosivost Osobnih informacija koje ste nam dostavili (što ne uključuje podatke dobivene iz prikupljenih podataka), ako se obrada takvih Osobnih informacija zasniva na pristanku ili ugovoru s vama i provodi se automatiziranim sredstvima.
 • Prijenosi, Europska komisija priznaje neke od zemalja izvan EGP-a kao one koje pružaju odgovarajuću razinu zaštite podataka u skladu s EGP standardima (potpuni popis tih zemalja dostupan je ovdje Popis adekvatnosti Europske komisije na internetu). Za prijenose iz EGP-a u zemlje koje Europska komisija ne smatra prikladnima, uspostavili smo odgovarajuće mjere, kao što su Standardne ugovorne klauzule koje je usvojila Europska komisija za zaštitu vaših Osobnih informacija. Prijenosi iz Ujedinjenog Kraljevstva i Švicarske u zemlje koje dotične zemlje ne smatraju odgovarajućima također su regulirani odgovarajućim zaštitnim mjerama.

 • Također možete:

AŽURIRANJE OVE IZJAVE O PRIVATNOSTI

Legenda "Posljednje ažuriranje" na vrhu ove Izjave o privatnosti označava kada je ova Izjava o privatnosti posljednji put revidirana.  Sve promjene stupaju na snagu kada revidiranu Izjavu o privatnosti Mi objavimo na Uslugama.  Vaša upotreba Usluga nakon ovih promjena znači da prihvaćate revidiranu Izjavu o privatnosti.

VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST I IZBORI

Kako možete pristupiti svojim osobnim informacijama, mijenjati ih ili brisati 

Ako želite zatražiti pregled, ispravak, ažuriranje, suzbijanje, ograničavanje ili brisanje Osobnih informacija, uložiti prigovor na obradu Osobnih informacija ili ako želite zatražiti primitak kopije svojih Osobnih informacija u svrhu njihova prijenosa drugoj tvrtki (u mjeri u kojoj su vam ta prava osigurana primjenjivim zakonom), takav zahtjev možete podnijeti klikom na odgovarajuću poveznicu u padajućem popisu Zahtjevi za ostvarivanje prava na privatnost u nastavku za državu u kojoj živite. Ako ne pronađete poveznicu za određenu zemlju, pošaljite svoj upit koristeći odgovarajuće informacije o zemlji, dostupne na padajućem popisu Kontaktne informacije po državi u nastavku.

Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.

U svom zahtjevu jasno navedite koje Osobne informacije želite promijeniti i želite li da se vaši osobni podaci izbrišu iz Naše baze podataka.  Radi vaše zaštite, Mi možemo provesti zahtjeve samo u vezi s Osobnim informacijama povezanim s određenom adresom e-pošte koju koristite za slanje vašeg zahtjeva i možda ćemo morati potvrditi vaš identitet prije provedbe vašeg zahtjeva.  Pokušat ćemo udovoljiti vašem zahtjevu čim to bude razumno izvedivo. 

Imajte na umu da ćemo Mi možda morati zadržati određene podatke u svrhu vođenja evidencije i/ili dovršiti sve transakcije koje ste započeli prije nego što ste zatražili promjenu ili brisanje (npr. kada obavite kupnju ili unesete promociju, možda nećete moći promijeniti ili izbrisati dostavljene Osobne informacije do završetka takve kupnje ili promocije). 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja o svojim izborima privatnosti ili ovoj Izjavi o privatnosti, možete nas kontaktirati klikom na odgovarajuću poveznicu na padajućem popisu Kontaktne informacije prema državi u nastavku i slanjem obrasca zahtjeva za privatnost ili korištenjem informacija pruženih u odjeljku Kontaktiranje. 

Zahtjevi za ostvarivanje prava na privatnost

Ispod otvorite svoju regiju i krenite u svoju državu prebivališta kako biste podnijeli zahtjev za ostvarivanje prava na privatnost

Sjeverna Amerika

Prebivalište: SAD - Zahtjev za privatnost

Prebivalište: Kanada - Zahtjev za privatnost, engleski

Prebivalište: Kanada - Zahtjev za privatnost, francuski

Latinska Amerika

Prebivalište: Argentina - Zahtjev za privatnost za Argentinu

Prebivalište: Brazil - Zahtjev za privatnost za Brazil

Prebivalište: Čile - Zahtjev za privatnost za Čile

Prebivalište: Kolumbija - Zahtjev za privatnost za Kolumbiju

Prebivalište: Kostarika - Zahtjev za privatnost za Kostariku

Prebivalište: Dominikanska Republika - Zahtjev za privatnost za Dominikansku Republiku

Prebivalište: Ekvador - Zahtjev za privatnost za Ekvador

Prebivalište: Meksiko - Zahtjev za privatnost za Meksiko

Prebivalište: Nikaragva - Zahtjev za privatnost za Nikaragvu

Prebivalište: Panama - Zahtjev za privatnost za Panamu

Prebivalište: Peru - Zahtjev za privatnost za Peru

Prebivalište: Urugvaj - Zahtjev za privatnost za Urugvaj

EMEA

Prebivalište: Austrija - Zahtjev za privatnost za Austrija

Prebivalište: Švicarska - Zahtjev za privatnost za Švicarska

Prebivalište: Belgija - Zahtjev za privatnost za Belgiju (DE)

Prebivalište: Belgiju - Zahtjev za privatnost za Belgiju (FR)

Prebivalište: Belgija - Zahtjev za privatnost za Belgiju (NL)

Prebivalište: Bugarska - Zahtjev za privatnost za Bugarsku

Prebivalište: Hrvatska - Zahtjev za privatnost za Hrvatsku

Prebivalište: Češka Republika - Zahtjev za privatnost za Češku Republiku

Prebivalište: Danska - Zahtjev za privatnost za Dansku

Prebivalište: Egipat - Zahtjev za privatnost za Egipat

Prebivalište: Estonija - Zahtjev za privatnost za Estoniju

Prebivalište: Etiopija -  Zahtjev za privatnost za Etiopiju

Prebivalište: Finska - Zahtjev za privatnost za Finsku

Prebivalište: Francuska - Zahtjev za privatnost za Francusku

Prebivalište: Njemačka - Zahtjev za privatnost za Njemačku

Prebivalište: Grčka - Zahtjev za privatnost za Grčku

Prebivalište: Mađarska - Zahtjev za privatnost za Mađarsku

Prebivalište: Irska - Zahtjev za privatnost za Irsku

Prebivalište: Italija - Zahtjev za privatnost za Italiju

Prebivalište: Côte d'Ivoire - Zahtjev za privatnost za Côte d'Ivoire

Prebivalište: Kenija - Zahtjev za privatnost za Keniju

Prebivalište: Latvija - Zahtjev za privatnost za Latviju

Prebivalište: Litva - Zahtjev za privatnost za Litvu

Prebivalište: Moldavija - Zahtjev za privatnost za Moldaviju

Prebivalište: Maroko - Zahtjev za privatnost za Maroko

Prebivalište: Nizozemska - Zahtjev za privatnost za Nizozemsku

Prebivalište: Poljska - Zahtjev za privatnost za Poljsku

Prebivalište: Portugal - Zahtjev za privatnost za Portugal

Prebivalište: Rumunjska - Zahtjev za privatnost za Rumunjsku

Prebivalište: Srbija - Zahtjev za privatnost za Srbiju

Prebivalište: Slovačka - Zahtjev za privatnost za Slovačku

Prebivalište: Slovenija - Zahtjev za privatnost za Sloveniju

Prebivalište: Južna Afrika - Zahtjev za privatnost za Južnu Afriku (EN)

Prebivalište: Južna Afrika - Zahtjev za privatnost za Južnu Afriku (AF)

Prebivalište: Španjolska - Zahtjev za privatnost za Španjolsku

Prebivalište: Švedska - Zahtjev za privatnost za Švedsku

Prebivalište: Tanzanija - Zahtjev za privatnost za Tanzaniju

Prebivalište: Turska - Zahtjev za privatnost za Tursku

Prebivalište: Ukrajina - Zahtjev za privatnost za Ukrajinu

Prebivalište: Ujedinjeno Kraljevstvo - Zahtjev za privatnost za Ujedinjeno Kraljevstvo

Prebivalište: Zambija - Zahtjev za privatnost za Zambiju

APAC

Prebivalište: Australija - Zahtjev za privatnost za Australiju

Prebivalište: Kambodža - Zahtjev za privatnost za Kambodžu

Prebivalište: Kina - Zahtjev za privatnost za Kinu

Prebivalište: Indija - Zahtjev za privatnost za Indiju

Prebivalište: Indonezija - Zahtjev za privatnost za Indoneziju

Prebivalište: Japan - Zahtjev za privatnost za Japan

Prebivalište: Malezija - Zahtjev za privatnost za Maleziju (EN)

Prebivalište: Novi Zeland - Zahtjev za privatnost za Novi Zeland

Prebivalište: Pakistan - Zahtjev za privatnost za Pakistan

Prebivalište: Filipini - Zahtjev za privatnost za Filipine

Prebivalište: Singapur - Zahtjev za privatnost za Singapur

Prebivalište: Koreja - Zahtjev za privatnost za Koreju

Prebivalište: Tajland - Zahtjev za privatnost za Tajland

Prebivalište: Vijetnam - Zahtjev za privatnost za Vijetnam

Kontaktne informacije prema državi

Pregledajte abecedni popis zemalja u nastavku

Algeria

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Argentina

Oficina Central - Buenos Aires, Argentina
Avenida Libertador 101, Piso 1, 1638
Vicente López, Buenos Aires, Argentina
Tel: 11-4110-0202 / 11-4110-0201
infoargentina@corteva.com

Australia

Customer Information Center
Locked Bag 2002 Chatswood,
NSW 2057,
Australia.
+61 1800 700 096
Email: AUCustomerService@Corteva.com

Belgium (DE)

Corteva Agriscience™
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB  Bergen op Zoom
The Netherlands
T : 0031 164 44 40 00

Belgium (FR)

Corteva Agriscience™
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB  Bergen op Zoom
The Netherlands
T : 0031 164 44 40 00

Belgium (NL)

Corteva Agriscience™
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB  Bergen op Zoom
The Netherlands
T : 0031 164 44 40 00

Bolivia

Centro de información al cliente
Av. San Martin # 1800, Edificio Tacuaral 2o. Piso Of. 205
Santa Cruz de la Sierra
Tel: (591-3)-341-6464
Fax: (591-3)-341-7542
Correo electrónico: infobolivia@corteva.com

Brazil

Departamento de Marketing/CRM
Corteva Agriscience

Alameda Itapecuru, 506
Alphaville Industrial, Barueri - SP
CEP 06454-080
Telefone 0800-772-2492

Entrar em contato com nossa DPO por meio do e-mail dpobrasil@corteva.com

Bulgaria

Corteva Agriscience Bulgaria EOOD
Metropolitan Municipality, Mladost IV
 Business Park Sofia, Building 1A, Floor 1.
 01766 Sofia,  Bulgaria

Cambodia

Regency Square C, Ground Floor, Unit # 30C/168
Mao Tse Tong Blvd (245), Phum 3, Tumnob Tuek,
Khan Chamkamon, Phnom Penh
Cambodia 120108
Tel: +855 92 777 527

Canada (EN)

Customer Information Center
c/o Scot Middleton, Canada Privacy Officer

Attn. Privacy Requests
Suite 2450, 215 2 Street Southwest
Calgary, AB T2P 1M4

caprivacyrequest@corteva.com

Canada (FR)

Centre d’informations clients
c/o Scot Middleton, Canada Privacy Officer

Attn: Privacy Request
Suite 2450, 215 2 Street Southwest
Calgary, AB
T2P 1M4

caprivacyrequest@corteva.com

Chile

Teléfono: 22836 7001.
Gran Avenida 1621, Paine, Región Metropolitana, Chile.

China

客户信息中心
上海市浦东新区祖冲之路2290号展想广场1号楼16层
服务热线:400 880 5588
公共邮箱:support_gc@corteva.com

Colombia

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Costa Rica

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Croatia

Corteva Agriscience Croatia LLC
Florijana Andrašeca 18 A
10 000 Zagreb
CROATIA

Czech Republic

Corteva Agriscience Czech s.r.o.
Pekarska  628/14,
Praha 5, 15500,
Czech Republic

Denmark

Corteva Agriscience Denmark A/S
Langebrogade 1 DK-1411 Copenhagen, Denmark

Dominican Republic

 +54 11-4110-0202 / 11-4110-0201
Vía correo electrónico a: infoargentina@corteva.com
Oficina Central - Buenos Aires Argentina
Avenida del Libertador 101, Piso 11, B1638BEA
Vicente López, Buenos Aires, Argentina

Ecuador

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Egypt

Corteva Agriscience Egypt LLC
Fourth Floor, Fifth Settlement
67 El Tessein Street
New Cairo
Egypt
c/o Tel: +20 22613 1885

El Salvador

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Estonia

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Ethiopia

Corteva Agriscience Ethiopia PLC
Africa Avenue, Peacock Park
Addis Ababa, Ethiopia,

Finland

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

France

Corteva Agriscience France S.A.S
1 bis avenue du 8 mai 1945
Immeuble Equinoxe II
78280 Guyancourt - France

Germany

Corteva Agriscience Deutschland GmbH
Riedenburger Str. 7 81677 München
Deustchland .

Ghana

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Greece

Corteva Agriscience Hellas S.A.
Hydras 2 & Leoforos Kifisias 280
15232 Chalandri
Telephones: +302106800741 or +302106889700

Guatemala

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Honduras

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Hungary

Corteva Agriscience
Boldiszár u. 4
1112 Budapest - Hungary

India

Customer Information Center
Corteva AgriScience,
12th floor, Atria, V Ascendas IT park,
Madhapur, Hyderabad 500081
1860 1800 186

Indonesia

Pusat Informasi Pelanggan
CIBIS NINE, 10th floor Cilandak
Commercial Estate
Jalan TB Simatupang no 2, Jakarta
Selatan 12560, Indonesia
Phone: 021-50829455

Ireland

Corteva Agriscience UK Limited
CPC2 Capital Park, Fulbourn,
Cambridge, CB21 5XE
+44 (0)1462 457272

Italy

Corteva Agriscience Italia S.r.l
Via Comizi Agrari 10
 26100 Cremona - Italia

Ivory Coast

CORTEVA AGRISCIENCE
Oasis Square, Building 6, 2nd floor – N° 217.
Oasis, PC 20410 – Casablanca - MOROCCO
Fixe: +212 529 05 51 92

Japan

〒100-6110
東京都千代田区永田町2-11-1
山王パークタワー コルテバ
アグリサイエンス日本株式会社

Kenya

Corteva Agriscience Kenya Limited
L. R. No. 205/94/95 Riverside Drive Chiromo Road
Nairobi, Kenya

Korea

Corteva AgriSciences Korea Contact Info
코르테바아그리사이언스 코리아(유)
서울특별시 중구 칠패로 37 , HSBC 빌딩 15층
Tel : 02-2223-8900
Fax : 02-2088-8174
E-mail: CortevaKorea@corteva.com

Latvia

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Lithuania

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Malaysia (EN)

Customer Information Center:
B-3-3, The Ascent Paradigm,
No.1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Malaysia (MS)

Customer Information Center:
B-3-3, The Ascent Paradigm,
No.1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Malaysia (ZH)

Customer Information Center:
B-3-3, The Ascent Paradigm,
No.1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Mexico

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Moldova

Corteva Agriscience Romania S.R.L.
 Baneasa Business & Technology Park Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 42-44 Cladirea B, et 2 Sector 1
 013696 Bucuresti  - Romania.

Morocco

CORTEVA AGRISCIENCE
Oasis Square, Building 6, 2nd floor – N° 217.
Oasis, PC 20410 – Casablanca - MOROCCO
Fixe: +212 529 05 51 92

Netherlands

Corteva Agriscience Netherlands B.V.
Zuid-Oostsingel 24 d
4611BB Bergen op Zoom, The Netherlands

New Zealand

Customer Information Center
Private Bag 2017 New Plymouth,
Taranaki 4342, New Zealand
+646 757 7812
Email: NZCustomerService@Corteva.com

Nicaragua

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Nigeria

Corteva Agriscience Nigeria Limited
1, KPMG Tower - Bishop Aboyade Cole Street
Lagos, Nigeria

Pakistan

Customer Information Center
Lahore Headoffice
26-FCC, 2nd Floor,
Syed Maratab Ali Road,
Gulberg IV, Lahore, Pakistan
Telephone number: +92-42-35711303-9
Sahiwal office
06-Km Lahore Road, Sahiwal.
Tel: +92 40 4403140-41

Panama

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Paraguay

Departamento de Marketing/CRM
Corteva Agriscience

Alameda Itapecuru, 506
Alphaville Industrial, Barueri - SP
CEP 06454-080
Telefone 0800-772-2492

Entrar em contato com nossa DPO por meio do e-mail dpobrasil@corteva.com

Peru

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Philippines

Customer Information Center
8th Floor, ISquare Building, 15 Meralco Avenue,
Pasig, Metro Manila 1605, Philippines
(+632) 818 9911

Poland

Corteva Agriscience Poland Sp. z o.o
Piusa Dziekońskiego 1
00-728 Warsaw - Poland

Portugal

Corteva Agriscience
Campo Pequeno, 48, 6º Esquerda
1000-081 Lisboa
Tel. +351 217 998 030

Romania

Corteva Agriscience Romania S.R.L.
 Baneasa Business & Technology Park Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 42-44 Cladirea B, et 2 Sector 1
 013696 Bucuresti  - Romania.

Senegal

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Serbia

Corteva Agriscience
Olga Petrov 10
21000 Novi Sad
Republic of Serbia

Singapore

Corteva Agriscience (Singapore) Pte Ltd
21 Biopolis Road, Nucleos South Tower
#07-21
Singapore 138567
Tel: +65 64611000

Slovakia

Corteva Agriscience Slovakia s.r.o.
Namestie SNP 15
 811 06 Bratislava - Slovakia

Slovenia

Corteva Agriscience SLO d.o.o.
Markišavska ulica 10
9000 Murska Sobota - Slovenia

South Africa

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

South Africa

Customer Information Center
PO Box 19
Greytown 3250
033 413 9500

Spain

Corteva Agriscience
Campus Corteva Agriscience, Ctra. Sevilla-Cazalla, km 4,6.
41309, La Rinconada, Sevilla - Spain

Sweden

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Tanzania

Corteva Agriscience Tanzania Limited
Unga Ltd, Sido Road
PO Box 10677
Arusha, Tanzania

Thailand

ศูนย์ข้อมูลลูกค้า
บริษัท คอร์เทวา อะกริไซเอนซ์ (ประเทศไทย) จำกัด
ชั้น 6 อาคารเอ็มไทย ทาวเวอร์ ออลซีซันส์ เพลส
87 ถนนวิทยุ แขวงลุมพินี
เขตปทุมวัน กรุงเทพฯ 10330
โทรศัพท์ +66 (0)2792 2900

Tunisia

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Turkey

Kiza Is Merkezi Onur Mahallesi Turhan Cemal
Beriker Bulvari No 437 A5 Blok Kat 6 Seyhan Adana - TURKEY

Ukraine

Company contact details: https://www.corteva.com.ua/contacts/our-office.html
0-800-309-309

United Kingdom

Corteva Agriscience UK Limited
CPC2 Capital Park, Fulbourn,
Cambridge, CB21 5XE
+44 (0)1462 457272

United States

Customer Information Center
9330 Zionsville Rd.,
 Indianapolis, IN 46268
              or
1-800-686-6200

Uruguay

   +54 11-4110-0202 / 11-4110-0201
Vía correo electrónico a: infoargentina@corteva.com

Venezuela

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Vietnam

Văn phòng Hồ Chí Minh
Công ty TNHH Corteva Agriscience Việt Nam
Điện thoại: +84 28 3828 8921
Tầng 12, tòa nhà Central Plaza, 17 Lê Duẩn,
Phường Bến Nghe, Quận 1,
Thành phố Hồ Chì Minh

Zambia

Corteva Agriscience Zambia Limited
Plot No 35283 Mwembeshi Road,
Heavy Industrial Area,
P.O. Box 33282, Lusaka
Tel: +260 211 846 299, +260 211 846 318, +260 971 399 475